Zero Motorcycles
Zero E-Motors

Zero Motorcycles

Zero Motorcycles staat synoniem voor de volgende stap in de technische ontwikkeling van motorfietsen. Zero combineert het beste van conventionele motorfietsen met geavanceerde aandrijftechnologie en produceert krachtige elektrische machines die nieuwe maatstaven zetten voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijplezier.

Zero-sr-lifestyle E - Motors
De motorfietsen zijn qua constructie en vormgeving gebouwd rondom de revolutionaire Z-Force® elektrische aandrijftechnologie. Elke Zero motorfiets heeft met het oog op gewichtsbesparing bijvoorbeeld een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame.
De geschiedenis van Zero Motorcycles begon ooit met een pakkend idee in een garage in Santa Cruz, in Californië. Inmiddels is het bedrijf in de motorfietswereld uitgegroeid tot een internationaal befaamd producent. Zero Motorcycles geeft grensverleggende motorfietsinnovatie gestalte in daadwerkelijk leverbare machines. Sinds de eerste prototypen in 2006 op de markt kwamen, heeft Zero motorrijders altijd uitgenodigd om nieuwe motorfietsen te komen testen. Bij motorrijden werkt ervaren immers beter dan uitleggen.
Zero E-Motoren
Zero-ds-lifestyle E - Motors
Zero Motorcycles bouwt de nu al superieure rijervaring verder uit met een baanbrekende serie elektrisch aangedreven motorfietsen. Hartstocht voor innovatie is de drijvende kracht bij onze mensen, waarbij we ons laten leiden door integriteit en meetbare resultaten. Met onze niet-aflatende focus op kwaliteit zetten we ons voor 100% in om ongeëvenaarde kwaliteit, prestaties en rijplezier te bieden aan klanten en partners over de hele wereld.

Onze Zero Motorcycles Modellen

Filters

Prijs

Rijbewijs

Actieradius

Kleur

Te bezichtigen in