Niu
Niu

Niu

‘s werelds marktleider op het gebiede van slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen, heeft een geheel nieuwe marktcategorie gecreëerd – slimme elektrische tweewielers – om stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren. Het merk zet elektrische scooters op de markt die technologie, creativiteit en looks combineren om zo elektrisch rijden spannend en leuk te maken!

E - Scooters
Dit doen zij met een kernteam van BMW, Microsoft, Intel, Huawei, McKinsey, KKR en Bain Capital die zich allemaal inzetten om het stedelijk pendelen wereldwijd te veranderen. Niu Ontwerpt, producteert en verkoopt op dit moment krachtige slimme e-scooters en heeft een gestroomlijnd productportfolio bestaande uit drie series, N, M en U, met meerdere modellen en specificaties voor particulieren bedrijven, bezorgdiensten en deel programma's.
NIU heeft vijf prestigieuze internationale designprijzen ontvangen, waaronder de Duitse Red Dot, de iDEA uit Verenigde Staten, de Japanse G-Mark, de Chineze Red Star en de Duitse IF voor de M-serie. In 2017 lanceerde NIU de ultra-lichtgewicht U-Serie die goed werd ontvangen door klanten en designprijzen; inclusief de Duitse Red Dot.
E - Scooters
NIU Sport Lifestyle E- Scooters
In slechts drie jaar tijd is NIU veranderd van een productlancering in China tot een echt wereldwijd merk met meer dan 1200 verkooppunrten in Europa en Azië. Hun missie luidt: "Herdefineer stedelijke mobiliteit en maak het leven beter." Het doel van NIU is het nummer één worden voor stedelijke mobiliteit, aangedreven door design en technologie.

Onze Niu Modellen

Filters

Prijs

Rijbewijs

Actieradius

Kleur

Te bezichtigen in