Ninebot by Segway
Segway E-Motors

Ninebot by Segway

De inspiratie voor de naam ‘Segway’ komt van het woord segue, dat vertaald kan worden als “vlotte overgang van de ene staat naar de andere”. Segway transformeert een persoon in meer dan een gewone voetganger; het stelt hem/haar in staat om verder weg te gaan, duurzaam te bewegen en meer mee te nemen. Zo ontstond ook het merk Segway Ninebot.

Niu NQI Sport E-scooter
Op een dag zag uitvinder Dean Kamen een jonge man in een rolstoel die moeite had om over een een stoeprand te komen. Kamen realiseerde zich dat het probleem niet zozeer aan de rolstoel zelf lag, maar aan het feit dat de wereld is gebouwd voor mensen die hun evenwicht kunnen bewaren. Vervolgens creëerde hij met zijn team het Independence IBOT™ Mobility System, een zelfbalancerend mobiliteitsapparaat dat gebruikers in staat stelt om trappen op en af te gaan, en oneven oppervlakken te kunnen beheersen. Daarna is de gedachte ontstaan dat zo'n evenwichtsapparaat voor veel meer mensen mogelijkheden biedt.
Ninebot is een privébedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Beijing, China. In 2015 werd Ninebot strategisch samengevoegd met Segway, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Bedford, de Verenigde Staten. Het gecombineerde bedrijf richt zich op onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie, distributie en verkoop van transportproducten voor korte afstanden, met strategische hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Nederland en Beijing, en productiecentra in de Verenigde Staten en China. Segway en Ninebot zijn toegewijd om robotische oplossingen, zoals spraakbediening en gezichtsherkenning, voor zowel bestaande technologieën als toekomstige concepten te integreren in het dagelijks leven. We willen producten maken die interactief zijn en een slimmere manier van leven stimuleren.
Ninebot G30 Max - Fast-charging Kickscooter
Ninebot G30 Max -Kickscooter
Ontdek de elektrische steps van Segway Ninebot. Geniet van een nieuwe manier van individueel pendelen!

Onze Ninebot by Segway Modellen

Filters

Prijs

Rijbewijs

Actieradius

Kleur

Te bezichtigen in

Ninebot by Segway
€ 899