Sur-ron

Sur-ron

SUR-RON ontwikkelt sinds 2015 krachtige elektrisch aangedreven tweewielers met de missie ecologisch vervoer geschikt te maken voor dagelijks gebruik. Maximaal rijplezier in combinatie met ecologische voortbeweging of het nu op stadswegen of op offroadterrein is.

De “Firefly”, het eerste model dat sinds 2016 in serie wordt geproduceerd door SUR-RON, combineert de eenvoudige bediening van een fiets met de rebelse kracht van een offroadmotorfiets. Natuurlijk beschikt de Firefly over een EU-homologatie (klasse L1e-B; komt overeen met kleine bromfietsen van 50 cm³) en mag dienovereenkomstig gebruikt worden in het wegverkeer.
Tegenwoordig heeft Sur-Ron meer dan 100 werknemers in dienst die E-Bikes van de hoogste kwaliteit in de branche ontwikkelen en produceren. Nu al een internationaal begeerde Red Dot-ontwerpprijs behaald, is dit het begin van een reeks baanbrekende prestatieproducten. Sur-Ron is in 2014 opgericht door drie motor- en hi-tech enthousiastelingen. Met een investering van 30 miljoen USD en een team van 40 ingenieurs is de Hi-Power E-Dirt Bike tot leven gekomen. Deze groep van toonaangevende specialisten combineert het beste op het gebied van systeemtechniek, het ontwikkelen van intelligente systemen en het implementeren van geavanceerde technologie, voertuigontwerp, productontwikkeling en productie.
Sur-Ron Light Bee X
Door de populariteit van de Sur-Ron is er inmiddels een breed assortiment aan accessoires en custom onderdelen leverbaar. Veel componenten (stangen, stuurpennen, remmen en vering) zijn uitwisselbaar met de meeste high-end Downhill MTB-producten om een enorm scala aan prestaties en cosmetische upgrades te bieden om uw machine aan te passen.

Onze Sur-ron Modellen

Filter

Prijs

Rijbewijs

Kleur

Te bezichtigen in