RGNT
RGNT E Motorcycles

RGNT

Gemaakt in Zweden voor de individuele urbanist. Een combinatie van tijdloos design en geavanceerde technologie zonder concessies te doen aan de goede dingen.

RGNT Classic SE Limited Big Bike Scrambler
Gelanceerd in 2019, met als doel een topspeler te worden onder de tweewielermerken in de wereld. Met onze wilde ambities en expertise zijn we van plan om de straten tot zwijgen te brengen en snel uit te breiden in een snelgroeiende bike-tech markt. Onze ontwerpen zijn van hoge kwaliteit, tijdloos en vol met toonaangevende innovatie. Ontworpen om je kracht te geven in elke zin van het woord.

Geïnspireerd door de nieuwe en verbeterde, stillere metropool Beijing in 2018, verkende serieondernemer Jonathan Åstrom een verlangen om de straten van steden in het westen tot zwijgen te brengen. Als lange tijd motorrijder droomde hij van een tweewieler die dezelfde vrijheid van traditionele motoren zou ontketenen, maar met de innovatie van de meest vooruitstrevende auto's van vandaag. Nadat hij de markt had geschokt met een prachtig prototype, lanceerde onze oprichter en CEO RGNT in 2020 met de ambitie om stedelijke pendelaars de auto te laten inruilen voor een elektrische motorfiets.

Sindsdien is elke fiets met de hand gebouwd en dat zal ook zo blijven. Onze ontwerpen doen denken aan een tijdperk waarin fietsen robuust, efficiënt en vervaardigd waren met hoogwaardige materialen. Bij RGNT bieden we een klassieke look die de tand des tijds generaties lang kan doorstaan. En terwijl we ons esthetisch het verleden herinneren, kijken we technologisch vooruit. Door met innovatieve oplossingen te werken, hebben we een volledig digitaal ecosysteem voor onze rijders gecreëerd; met cloudconnectiviteit, een gebruiksvriendelijke interface, een LCD-touchdisplay en geen onderhoud.

Onze RGNT Modellen

Filters

Prijs

Rijbewijs

Actieradius

Kleur

Te bezichtigen in