Klever

Klever

Klever Elektrische fietsen

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken.

POWER

DE KRACHTIGE E-BIKE VOOR ALS JE ECHT 45 KM/U WIL RIJDEN Als 45 km/u belangrijk voor je is, dan zijn high-end achterwielmotoren de beste oplossing. Klever is een van de snelste en krachtigste e-bikes op de markt met motoren van 600 W en 800 W (wordt in de tweede helft van 2020 gelanceerd).

BETROUWBAARHEID

LANGERE AFSTANDEN MET HOGERE SNELHEID Onderzoek heeft uitgewezen dat e-bikers gemiddeld langere afstanden afleggen dan gewone fietsers. En dat met een gemiddeld hogere, en voor Speed e-bikes vaak hoge, snelheid in allerlei weersomstandigheden. Meer dan 10.000 km per jaar rijden is geen uitzondering meer. Daarom zijn we begonnen om onze fietsen (en onderdelen van onze fietsen) te testen op duurzaamheid tot zelfs boven de 30.000 km..

ACTIERADIUS

MEER BEREIK GEDURENDE VELE JAREN Klever zorgt ervoor dat een klein deel van de accu capaciteit gereserveerd wordt voor bijvoorbeeld bescherming tegen diepontlading of te veel lading. Ja, dat gaat ten koste van de actieradius, maar komt de duurzaamheid van de accu zeer ten goede.

VEILIGHEID WAT IS POWER ZONDER VEILIGHEID? Veiligheid is belangrijk voor ons, dag en nacht, dus we hebben nu HIGH BEAM & REMLICHTEN op snelheids- en vermogensmodellen. Hydraulische schijfremmen zijn aanwezig op alle modellen (sommige met dubbele remklauwzuiger).

Onze Klever Modellen