Emco
Emco E- Scooter

Emco

Emco is de grootste aanbieder van elektrische scooters in Duitsland: voor sharingprojecten, voor wagenparken en bezorgdiensten – voor u privé! Met krachtige accu’s en geavanceerde motoren zijn onze elektrische scooters kosteneffectieve alternatieven voor scooters en automodellen tot 45 km/u met een actieradius tot wel 130 kilometer. Naast de inspanningen voor onze eindklanten fungeren wij ook als partner voor steden en gemeenten die op weg zijn naar elektromobiliteit.

csm_elektroroller
Sinds 2011 produceren wij elektrische scooters voor sharing- en verhuurprojecten, wagenparken, bezorgdiensten en voor privégebruik. Emissievrije e-scooters met de voordelen van e-bikes en elektrische auto's. Onze elektrische scooters creëren als sharingscooters snel zichtbare mobiliteit. Gedeelde elektrische mobiliteit werkt prima voor de behoefte aan individueel vervoer. Start nog in 2019, samen met ons, nieuwe sharingprojecten, die bewegingsvrijheid creëren en de binnensteden verlevendigen. Aantrekkelijk voor toeristen en goed voor het groene imago. En als u een keer echt rijplezier wilt hebben en wilt genieten van de vrijheid op twee wielen, regel dan gewoon een proefrit bij een dealer bij u in de buurt. Emco beweegt – uw stad, uw bedrijf, uzelf.

Onze Emco Modellen

Filters

Prijs

Rijbewijs

Actieradius

Kleur

Te bezichtigen in

GO4ELECTRIC ANTWERPEN: 

 

Waarschuwing: Het adres in Antwerpen wordt momenteel misbruikt door oplichters. Wees uiterst voorzichtig en ga niet in op rare verzoeken. Neem onmiddellijk contact op met de politie als u iets verdachts merkt.
 
Team GO4ELECTRIC